Un clujean a avut parte de o experiență neplăcută în urma unei vizite la un restaurant din Cluj-Napoca. Gheorghe Kalman susține că s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară serioasă după ce a servit masa la localul Cucina Turea, amplasat pe strada Ion Rațiu.
Ce s-a întâmplat?
În ziua de marți, 10 iunie, Gheorghe Kalman a luat masa la restaurant, comandând două feluri: o salată burrata și ceafă de Uruguay cu sos de trufe și piure. La scurt timp după aceea, a început să se simtă extrem de rău, descriind senzația ca și cum "îmi dau stomacul afară".
Perspectiva clientului
Kalman a povestit experiența sa pe rețelele sociale, atrăgând atenția asupra posibilei surse de intoxicație alimentară. "A fost una dintre cele mai rele experiențe pe care le-am avut într-un restaurant," a spus el.
Răspuns și precauții
În prezent, nu se știe dacă restaurantul a avut mai multe plângeri similare legate de calitatea mâncării sau de igienă. Totuși, acest incident servește ca un memento pentru toți locuitorii din Cluj să fie atenți la alegerea locurilor unde mănâncă și la preparatele comandate.
Concluzie
Toxiinfecția alimentară poate fi o experiență extrem de neplăcută și este important să raportăm astfel de cazuri autorităților locale pentru a asigura siguranța și sănătatea tuturor. Dacă vizitați un restaurant și observați orice nereguli, nu ezitați să luați măsurile necesare pentru a vă proteja sănătatea.